Blog met tips en nieuws over auto's

Lees hier het laatste nieuws over auto's. Wij publiceren regelmatig blog-artikelen over allerlei onderwerpen die samenhangen met auto's. Van nieuwe modellen tot rij-ervaringen, en van verzekeringen tot reistips.

Autoblog.nl

Autoblog.nl biedt heel veel nieuws en tips over auto's. Zelf claimen ze de grootste Nederlandse nieuwssite op het gebied van auto’s te zijn. Deze website biedt dagelijks autonieuws uit zowel binnen- als buitenland. Bekijk hieronder het up-to-date nieuws van Autoblog.nl.

Bugatti La Voiture Noire wordt peperdure kerstdecoratie

Molsheim heeft 3FM niet nodig voor een glazen huis. De thuisstad van Bugatti heeft als kerstdecoratie La Voiture Noire. Bugatti stelt het onderwerp van dit artikel als een mooi kerstverhaal. Wij gaan proberen om het ook zo te presenteren. Molsheim in nood Er was eens een regio in Frankrijk, de Elzas. Grote steden als Straatsburg […]

The post Bugatti La Voiture Noire wordt peperdure kerstdecoratie appeared first on Autoblog.nl.

Bron: Autoblog.nl Meer

Video: u wilt hier parkeren, mag dat?

Met het verdwijnen van Wegmisbruikers kunnen we het Koos Spee niet meer vragen, al lijkt het ons stug dat je een expert moet zijn om hier het gevaar te zien.

The post Video: u wilt hier parkeren, mag dat? appeared first on Autoblog.nl.

Bron: Autoblog.nl Meer

?Digitale racer? Fordzilla P1 bestaat nu ook echt

De ‘Team Fordzilla P1’ is bedoeld als een virtuele raceauto voor gamers en e-sporters. Toch bouwde Ford ook eentje als fysiek model en daar mogen we vandaag een eerste blik op werpen. Games en auto’s zijn onafscheidelijk. De nieuwste racegames worden gemaakt of gekraakt door welke auto’s er in voorkomen. Games kunnen een auto een […]

The post ‘Digitale racer’ Fordzilla P1 bestaat nu ook echt appeared first on Autoblog.nl.

Bron: Autoblog.nl Meer


Bron: Autoblog.nl

Nieuws uit het hart

Autoblog wordt niet bemand door keurige journalisten, maar door echte autoliefhebbers in hart en nieren. Het leuke is dat er net dat pittige randje aan de berichten zit; ver van de grote bedrijven en dicht op de consument.